Батьківська партаПривітання, оголошення

Відбувся ІІ тур Поетичного конкурсу читців “СловоМрій”

24 травня 2024р. в рамках Всеукраїнського дитячого інклюзивного культурно-мистецького фестивалю “Наш чудовий СонцеСвіт” відбувся ІІ тур Поетичного конкурсу читців “СловоМрій” в м.Чернівці.

Наш ІРЦ представляв восьмирічний Ярослав Назаров, який відвідує Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр та  навчається в 2-му класі Зеленогайського ліцею Новоселицької МТГ. 

Ярославчик привітна, хороша, старанна, відповідальна дитина. З великим бажанням відвідує корекційно-розвиткові заняття. Старанно виконує запропоновані завдання. Завжди позитивно налаштований. На конкурсі читців представляв вірш «Як ти любиш Україну?» Олеся Лупія.

Дякуємо Ярославчику і його мамі Тетяні за сміливість, творчість та активну життєву позицію, а фахівцю ІРЦ Ларисі Янковій – за надзвичайно якісну підготовку дитини до участі у конкурсі та підтримку під час виступу! 

Всі учасники фестивалю отримали подарунки та подяки від організаторів. Кожен з них уже є переможцем, які мріють і про дуже важливу перемогу України та щасливе майбутнє на рідній землі. Бажаємо, щоб всі їхні мрії, бажання та плани обов’язково здійснилися!

Поділитися:
Перейти до вмісту