ЗаходиМетодсупровідОрганізація інклюзії

Відбулася підсумкова колегія відділу освіти!

24 грудня 2019 року відбулася підсумкова колегія відділу освіти Новоселицької райдержадміністрації. Одне з питань, винесених на розгляд колегії – “Про стан організації якісного освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами”. Доповідачем з даного питання виступала директор КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр” Любов Власова.

В ході виступу, директор провела аналіз охоплення дітей з особливими освітніми потребами інклюзивним навчанням в закладах освіти Новоселицького району та Магальської ОТГ. Вона наголосила на основних моментах організації інклюзивного навчання в закладах освіти: наявність заяв батьків, висновку інклюзивно-ресурсного центру, видача відповідних наказів, робота команди психолого-педагогічного супроводу, розробка та виконання ІПР, кадрове та ресурсне забезпечення надання корекційно-розвиткових та психолого-педагогічних послуг дітям з ООП, соціалізація та всебічний розвиток дітей, що навчаються в інклюзивних класах.

Також Л. Власова  довела до присутніх інформацію про стан методичної підтримки інклюзивного навчання, що здійснювалася працівниками КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр” в закладах освіти протягом 2018-2019 років.

За результатами доповіді прийнято відповідне рішення колегії, які отримали присутні до виконання.

Поділитися:
Перейти до вмісту