Батьківська партаОфіс фахівців центруПривітання, оголошення

Лист до друзів!

Готуючись цьогоріч святкувати Пасху – Свято, яке є головним для кожного християнина, задумалась над тим, як дивно влаштована людська свідомість. Так, саме дивно. Адже живучи своїм щоденним життям вона не усвідомлює того, що це і є щастя, примарно намагаючись знайти йому якісь критерії та описати події, які можна було б так назвати.

Чому я так пишу? Тому що в новорічну ніч, я впевнена, в більшості з нас було одним з бажань більше часу проводити з близькими, в лютому ми розгадували суть теорії великої змови, а ще в березні планували, коли і як саме підемо у довгоочікувану літню відпустку. Та величний і безмежний світ вніс свої корективи у життя кожного з нас…

І тому я пишу цей лист, Вам, мої дорогі колеги, і Вам шановні батьки! Щоб побажати Вам великої людської мудрості, яка допоможе правильно розставити пріоритети у своєму сьогоденні! Адже кожен з Вас у своєму житті виконує не одну роль, причому виконує її одночасно! У період “до” ці ролі вдавалося виконувати по-черзі: зранку мама, потім – кваліфікований працівник, далі – жінка-берегиня домашнього вогнища, кохана, донька, знову мама і так по колу. Зараз же, проживаючи те саме, ніби то, життя, ролі ці виконувати доводиться одночасно!!! Тому що дотримуючись карантину у межах свого дому неможливо розподіляти ролі у часі, яким би крутим тайм-менеджером ти не була.

Я Вас розумію, я Вас підтримую, я розділяю з Вами цю ношу, тому що несу її разом із Вами. Але я вірю всім серцем і прагну цього всією душею, що буде час “після”, в якому ми знову всі зустрінемося, міцно-міцно стиснемо обійми, без захисних окуляр поглянемо один одному в очі і подаруємо щиру посмішку, яку не зможе заховати жодна маска!!! А поки що не падаємо духом, бережемо найцінніше, що у нас є – самих себе і свої сім’ї. Тому що справжнє щастя – то не робота, не самоствердження і аж ніяк не гроші, справжнє щастя – то ВІЛЬНЕ ЖИТТЯ. 

Напередодні світлого дня Христового Воскресіння я вітаю Ваші сім’ї, миру всім Вам в першу чергу у душах, у сім’ ях і в країні, Божого благословіння та здоров’я.

З нетерпінням чекаю на Вас у стінах нашого рідного закладу! Зі святом!

З найщирішими побажаннями та глибокою повагою,
директорка КУ «НІРЦ» Любов Власова

Поділитися:
Перейти до вмісту