Батьківська партаЗаходи

“Щастя всім дітям на планеті!” – бажає наш ІРЦ

В останні дні весни завжди багато уваги приділяється дітям, їх щасливому дитинству і новим змінам у житті, які чекають всіх в період дорослішання. Адже саме на кінець весни – початок літа припадають улюблені дитячі свята – Свято останнього дзвоника та Міжнародний день захисту дітей.

Не могли залишитися осторонь загальних святкувань і ми. Тому сьогодні, коли в закладах освіти лунають дзвоники, а всі навколо говорять про те, як важливо зберегти щасливе і безтурботне дитинство дітям, у нашому закладі відбувся святковий захід для дітей, які протягом цього навчального року отримували корекційно-розвиткові послуги. 

У центрі було багато сміху, веселощів та кольорових кульок, фахівці ІРЦ підготували улюблені дитячі ігри та вправи, цікаві завдання та спортивні квести.

А поки діти розважалися та заряджалися позитивними емоціями з фахівцями ІРЦ, їхні батьки та рідні вчилися як боротися з негативними емоціями і долати тривожність і стрес під час кола спілкування, яке підготувала і провела директор ІРЦ Любов Власова. Говорили про стрес, про важливість збереження як ментального, так і фізичного здоров’я, ділилися власними способами подолання тривоги і пошуку ресурсів для руху вперед.

Наостанок діти з батьками взяли участь у акції «Щастя всім дітям на планеті!» та отримали цікаві подаруночки – дітям та корисні матеріали по організації спільного дозвілля влітку та збереженню ментального здоров’я –  батькам.

Всі учасники свята залишились задоволеними, оновленими і сповненими радістю від спільної зустрічі. 

Як все відбувалося можна переглянути і на нашому ютуб-каналі:

Поділитися:
Перейти до вмісту