Привітання, оголошення

Увага! ІРЦ частково відновлює свою роботу!

Шановні батьки!

Інформуємо Вас, що відповідно до листа Департаменту освіти і науки Чернівецької області, КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр” Новоселицької міської ради Чернівецької області частково відновлює свою роботу у частині проведення КОМПЛЕКСНОЇ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОЦІНКИ РОЗВИТКУ ПОТРЕБ ДІТЕЙ, які вперше зараховуються на навчання в заклади загальної середньої освіти ( 1 клас). 

Тому нагадуємо Вам про шляхи подання заяви на КО:

1 – перейти за посиланням на портал АС ІРЦ – http://ircenter.gov.ua/. За вказаним посиланням відкривається мапа України з розташованими ІРЦ, де потрібно обрати область, район та ІРЦ (КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр”), а далі обрати з 2 запропонованих варіантів «Зареєструватися, щоб подати заяву до ІРЦ». Відкриється вікно реєстрації, в якому необхідно заповнити всі дані та поставити позначки у відповідних місцях. Це дозволить Вам подати заяву без відвідування ІРЦ. Про дату та час проведення КО Ви будете поінформовані на вказану при реєстрації електронну пошту.

На головній сторінці порталу над мапою розташовані «Інструктивно-методичні матеріали для батьків», що допоможуть при поданні заяви онлайн.

2 – зателефонувати за контактними телефонами директору або одному з фахівців і домовитись про зустріч. 

3 – зв’язатися з нами, використовуючи додатки FB (сторінка установи – @novnirc), Viber (Любов Власова), Меssenger (Любов Власова).

Нагадуємо, що проведення КО чи особистого прийому батьків (законних представників) дітей відбуватиметься з дотриманням протиепідеміологічних норм – з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички) та проведенням гігієни рук і дезінфекції приміщень. 

Бережіть себе і своїх близьких – дотримуйтесь заходів безпеки!

Поділитися:
Перейти до вмісту