Методсупровід

Онлайн майстер –клас для практичних психологів

16.04.2021 року на платформі цифрового додатку ZOOM на базі КУ «НІРЦ» відбувся онлайн майстер –клас для практичних психологів закладів середньої освіти з інклюзивним навчанням на тему: «Використання дидактичних ігор під час проведення корекційно-розвиткових занять».

Метою заходу був обмін досвідом роботи та вдосконалення професійного рівня практичних психологів та педагогів, що надають корекційно-розвиткові послуги із корекції розвитку щодо роботи з дітьми з особливими освітніми потребами під час КРЗ.

У запланованому майстер – класі взяли учать практичні психологи КУ «НІРЦ» Жанна Єремія та Міхаєла Зелена. Теоретичний модуль представила психологиня Ж. Єремія, під час якого педагоги мали змогу ознайомитися із роллю дидактичних ігор в корекційно – розвитковій роботі з дітьми з ООП.

У практичному модулі на основні вимоги до проведення дидактичних ігор на КРЗ наголосила практичний психолог інклюзивно-ресурсного центру М. Зелена. Учасникам були продемонстровані зразки дидактичних ігор, які використовуються фахівцем під час КРЗ.

Власним досвідом роботи поділилася практичний психолог Новоселицької гімназії Н. Збурлюк, яка ознайомила учасників майстер – класу із власним досвідом використання дидактичних ігор під час надання корекційно-розвиткових послуг дітям з ООП, що навчаються в інклюзивних класах.

У підсумковому модулі практичні психологи інклюзивно-ресурсного центру разом з учасниками заходу взяли участь у підведенні підсумків роботи. В ході роботи психологи висловили вдячність всім учасникам, які долучилися до обговорення, за обмін досвідом, який стане у нагоді для вдосконалення професійного рівня роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Поділитися:
Перейти до вмісту