Офіс фахівців центру

Відзначали 30-ліття психологічної служби системи освіти України

Життя людини – дуже непередбачуване і бурхливе, воно має як приємні ,так і неприємні, події. В ньому багато як й позитивних емоцій, так і неминучих хвилин розчарування, гніву, неспокою. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і через можна втратити надію, віру в себе, життєвий орієнтир, а найголовніше – своє здоров’я.

Уникнути цього дорослим та діткам, впоратись із тривожністю та панікою, знизити рівень страху або, навіть, позбутись його, допомагають мудрі поради досвідчених фахівців – психологів, чиє професійне свято відзначається 23 квітня.

В нашому закладі відзначення Всеукраїнського дня психолога, розпочалося участю практичних психологів Ж.Єремії та М. Зеленої і директора Л.Власової у Всеукраїнській науково-методичній онлайн-конференції, присвяченій 30-річчю психологічної служби у системі освіти України.

Згодом психологи центру Ж.Єремія та М.Зелена провели тренінг «Впізнаймо себе та своє оточення», який мав на меті впізнати як себе з різних боків, так і свій колектив. Учасники тренінгу із задоволенням виконували завдання тренінгу, відкрито виражали свої емоції та ділилися своїми почуттями.

Тренінг дозволив учасникам відчувати себе більш впевнено, спокійно, навчив отримати задоволення від роботи та радіти життю, тому що воно, як відомо, прекрасне!

 

Поділитися:
Перейти до вмісту