Батьківська партаЗаходи

Розпочали святкування новорічних свят заходом до Дня Святого Миколая!

17 грудня 2021 року, напередодні  Дня Святого Миколая, у КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр” відбувся святковий захід “Ходить в гості Святий Миколай”. Це свято – є улюбленим як для дітей, так і для багатьох дорослих і в нашому закладі вже стало доброю традицією проводити заходи саме на Святого Миколая.

На свято були запрошені дітки, які отримують психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги разом зі своїми батьками.

В ході святкування батьки і діти виготовляли новорічний чобіток, яким зможуть прикрасити свій будинок чи ялинку, отримували привітання від діток та Святого Миколая, водили хороводи і робили пам’ятні фото в облаштованій фахівцями ІРЦ фотозоні.

Святий Миколай привітав усіх діток із прийдешніми святами, побажав усім здоров’я та гарних успіхів, а також подарував усім діткам солодкі подарунки, які допомогли придбати люди зі щедрою душею, які щороку підтримують наші починання.

Всі охочі мали змогу отримати спільне пам’ятне фото із дітьми з нашого свята. Адже цей день назавжди залишиться згадкою про гарне свято у стінах нашого закладу, тому що не тільки з праці і занять складається наше спільне життя, а й з таких незабутніх моментів, який було створено сьогодні.

Вітаємо всіх із святами і продовжуємо розбудовувати систему інклюзивної освіти громади та працювати задля користі дітей!

Поділитися:
Перейти до вмісту