Заходи

День Збройних сил України

6 грудня народ України святкує День Збройних Сил України. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною й увінчаних нагородами воїнів, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

Як зазначив Тарас Шевченко: «у своїй хаті – своя сила, і правда, і воля», тож маємо обов’язково шанувати тих, чий святий обов’язок – захищати свою хату, боронити свою правду – своєю силою і своєю волею.
Діти, які відвідують наш центр, також долучилися до відзначення цієї дати. Протягом тижня патріотичного виховання, що триває у закладі вони із задоволенням розмальовували, клеїли, ліпили, викладали мозаїку з метою подяки нашим захисникам і висловлення їм підтримки.

Адже, дуже важливо саме зараз, коли велика біда, під назвою війна, прийшла в нашу країну, виховувати у дітей патріотичні почуття любові до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного. Кожен українець вірить у нашу перемогу, тому що наші воїни, як і колись запорозькі козаки, не віддадуть на поталу ворогу жодного клаптика рідної землі.

Поділитися:
Перейти до вмісту