Без категорії

Серпнева конференція педагогів відбулася

“Освіта Новоселиччини: візія 2030” – такою була тема цьогорічної серпневої зустрічі освітян Новоселицької і Мамалигівської громад. Її провела начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак за участі голови Новоселицької міської ради Марії Нікорич та заступника голови Мамалигівської сільської ради Володимира Антончука. Розпочалася вона цьогоріч із вшанування пам’яті загиблих захисників України, які віддали своє життя за волю і незалежність нашої держави. 

Традиційно, участь у зустрічі взяла і директор нашого ІРЦ Любов Власова. Вона долучилася до обговорення проблеми створення доступного середовища та реалізації Стратегії безбар’єрності. Також було наголошено на необхідності комунікації з дітьми з особливими потребами та толерантній термінології, щодо людей з інвалідністю.

“… всі ми з вами, як освітяни, в тій чи іншій мірі несемо відповідальність за долі дітей, а отже і за майбутнє нашої нації. І в наших з вами силах виховати дітей так, щоб до 2030 року наше суспільство було і інклюзивним, щоб всі громадяни були в нього включені на рівних правах, і доступним, щоб кожен міг отримати доступ до будь-якої сфери життя. Тоді наша країна і буде безбар’єрною” – зазначила керівник.

В ході нагородження колектив закладу відзначили за налнжну підготовку до нового навчального року, а фахівцю ІРЦ Ользі Гаврилян вручили подяку за участь у підготовці та проведенні НМТ-2023.

Нові завдання на новий навчальний рік отримали, починаємо їх реалізовувати.

Поділитися:
Перейти до вмісту