Батьківська партаПоради фахівців

Інформаційна кампанія зі збереження ментального здоров’я

Ментальне здоров’я – це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. Це означає, що ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. А з іншого боку — психічне здоров’я кожної особистості є важливим для благополуччя всього суспільства.

Саме проблемі збереження ментального здоров’я та поширення інформації про ефективні методики подолання стресу та негативних впливів на психічний стан людей і присвячулася інформаційна кампанія, яка тривала у нашому закладі протягом цього тижня. 

Директор ІРЦ Любов ВЛАСОВА та фахівець ІРЦ Міхаєла ЗЕЛЕНА спілкувалися з батьками дітей, які отримують послуги в ІРЦ щодо ефективних способів подолання стерсу і його впливу на наше самопочуття та світогляд.  Також вони підготували буклет про ментальне здоров’я та методику нейрографії, яку корисно застосовувати для його збереження. 

Це перший, із запланованих з батьками заходів, які реалізовуватимуться в закладі протягом року, з метою реалізації Всеукраїнської програми збереження ментального здоров’я “Ти як?”

Поділитися:
Перейти до вмісту