Батьківська партаЗаходиОфіс фахівців центру

Тиждень любові та дружби у нашому центрі

14 лютого в більшості країн світу відзначають День святого Валентина або Свято закоханих.

В Україні це також популярне свято, коли закохані вітають один одного з Днем Святого Валентина, який вважається захисником тих, хто кохає. Головним атрибутом вважається листівка, в якій освідчуються в коханні. В народі її називають «валентинка». Часто листівку роблять у формі сердечок, а також прикрашають голубами, квітами, янголятами, поцілунками.

А ось серед кольорів популярність мають червоний та рожевий. Саме в таких відтінках заведено дарувати подарунки.

Тому не дивно, що саме в день  Святого Валентина – покровителя всіх закоханих у  нашому центрі з’явилося незвичайне дерево, а саме – «Дерево кохання та дружби».

Усім центром ми заздалегідь готувалися до цього свята і протягом тижня разом з дітками створювали наше дерево, листочки якого стали «валентинками». Їх діти створювали власноруч і писали на них побажання дружби, любові, добра, підтримки.

Заходьте до нас, щоб «зірвати» собі листочок до смаку та поринути у вир романтичних історій про кохання та дружбу, зробивши фото на пам’ять.

А, власне, день Валентина фахівці розпочали з ранкового кавування/чаювання, традиційно з однією важливою умовою: жодних гаджетів! Розказали про плани на день, зробили одна одній комплімент та разом з психологинею  Міхаєлою Зеленою обговорили 4 складові любові до себе, адже  ми не часто замислюємося над тим «Що це значить особисто для мене – любити себе?»

На згадку про свято діти і фахівці отримали сердечка-валентинки. Загалом спільні справи, як то виготовлення сердечок, створили атмосферу свята та принесло задоволення і хороший настрій всім учасникам, адже саме так ми можемо дбати про ментальне здоров’я усіх, хто поруч.

А тим, хто не зміг зайти до нас радимо уважно стежити за нашою сторінкою, адже це не остання творча подія у нашому центрі.

Поділитися:
Перейти до вмісту