Профрозвиток

Всесвітній день здоров’я

Фахівці нашого інклюзивно-ресурсного центру долучилися до відзначення Всесвітнього дня здоров’я, який було започатковано на честь прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) у 1948 році, провівши в закладі інформаційну кампанію до цього дня.

Здоров’я – це сукупність фізичних, духовних, соціальних якостей людини, що є основною її довголіття та необхідною умовою здійснення творчих планів, високої працездатності, створення сім’ї, народження й виховання дітей. 

Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль, адже стан здоров’я людини залежить на 20 % від спадковості, на 10 % – від рівня розвитку медицини, на 20 % – від стану довкілля, на 50 % – від способу життя. Тому справедливі є слова: «Ваше здоров’я у ваших руках».

 

На заході були розглянуті правила здорового способу життя та вплив постави на здоров’я людини. У практичній частині працівники центру вчилися як розминатись на робочому місці, виконували «ліниву гімнастику» на стільцях. Головний меседж такої практики – активними можна бути навіть тоді, коли у вас сидяча робота, головне бажання!

Також була підготовлена та роздана усім бажаючим пам’ятка “7 квітня – Всесвітній день здоров’я!”

Пам’ятайте, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Будьте здорові, цінуйте своє життя та не витрачайте його на речі, що того не варті!!!

Поділитися:
Перейти до вмісту