Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Навчання впродовж життя

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру КУ «НІРЦ» Міхаєла Зелена та Ольга Гаврилян  взяли часть у тренінгах щодо впровадження Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською. Зазначений треніг проводився для педагогів Чернівецької та Львівської областей, організацією Save the Children International спільно з Департаментом освіти і науки  Чернівецької ОВА.

Наші фахівці успішно пройшли навчання  з базових принципів першої психологічної допомоги, психосоціальної підтримки в надзвичайних ситуаціях, ознайомилися з розвитком соціальних та емоційних навичок у дітей та підлітків, ознаками та симптомами стресу та вигорання.

Після проходження тренінгу фахівці отримали навички, які допоможуть їм у практичній роботі з дітьми та сертифікат про підвищення кваліфікації, що це підтверджує. Також організація Save the Children International вручила учасникам тренінгу набори дидактичних матеріалів, що допоможуть впроваджувати отримані навички на практиці. 

Поділитися:
Перейти до вмісту