Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми

Фахівці КУ «НІРЦ» Арсеній Н.М. та Янкова Л.І. 25.03.2019 року прийняли участь у Другій щорічній всеукраїнській конференції «Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми», проведеною Міжнародною громадською організацією «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» спільно з Благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний фонд «Альтернатива. Гармонія».

В конференції прийняли участь науковці, методисти, педагоги, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, зумовленими порушеннями інтелектуального розвитку, представники громадських організацій, батьки дітей з особливими освітніми потребами.

Учасники конференції ознайомилися з науково-методичними засадами, напрацьованим досвідом з впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес дітей зазначеної категорії, співпраці з державними та недержавними структурами щодо формування життєвих компетентностей дітей з особливими освітніми потребами. На конференції були розглянуті питання підготовки дитини до інклюзивного навчання, складові успішного впровадження інклюзивної освіти, сучасні моделі інклюзивної позашкільної освіти.

Учасниками заходу були прийнята резолюція Конференції.

Поділитися:
Перейти до вмісту