Офіс фахівців центру

Покращуємо освітній простір у закладі

Сьогодні у нашій країні триває війна, але ми, педагоги, маємо робити все від нас залежне для того, щоб зробити життя нашого молодого покоління якомога спокійнішим і наближеним до мирного. Саме тому наш заклад активно готується до початку нового навчального року і прийому дітей для отримання корекційно-розвиткових і психолого-педагогічиних послуг.

Значну допомогу нам у цьому надали представники Благодійного фонду “Save the children”, які подарували закладу дидактичні засоби та обладнання, як для надання послуг дітям з ООП, так і для здійснення організаційних заходів по забезпеченню безпечного середовища.  Серед отриманого від БФ були обтяжені жилети для сенсорної інтеграції, картки візуальної підтримки, кубики Зайцева, валізи Домана, бізіборди, картки для альтернативної комунікації, а також фліпчарт та бактерицидні (кварцеві) лампи.

Сподіваємось, що всі новинки, які отримав заклад допоможуть дітям, як з території обслуговування нашого закладу, так і дітям, які прибули до нашого краю з інших регіонів України розвинути свої знання, навички і вміння та з користю провести час у нашому закладі. 

Поділитися:
Перейти до вмісту