Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Нові реалії – нові знання і досвід

З 19 по 27 липня фахівець ІРЦ (практичний психолог) Міхаєла ЗЕЛЕНА була учасником онлайн – курсу для спеціалістів центрів інклюзії з основ самодопомоги та допомоги іншим «Війна, травма та її вплив». Організаторами курсу виступали Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation, Ізраїльська коаліція травми та Департамент освіти і науки  Чернівецької ОВА.

Під час базового тематичного модуля, учасники курсу мали змогу отримати нові знання та ознайомитися з методами першої психологічної допомоги і аспектами роботи з дітьми в надзвичайних ситуаціях. Спікером модуля була експерт Ізраїльської Коаліції Травми Ріта Габай, яка ділилася своїм досвідом роботи з дітьми під час війни.

Підсумки курсу підводилися 15 серпня 2022 в Чернівецькій обласній військовій адміністрації за круглим столом, на якому й відбулося офіційне вручення сертифікатів участі. В ході крулого столу, як завершального етапу курсу, учасники дякували організаторам та тренеру за корисний та пізнавальний досвід та за цікавий, новий матеріал, який можна використовувати на практиці.

Поділитися:
Перейти до вмісту