Методсупровід

Воркшоп вчителів фізкультури ЗО

18.03.2021 року на платформі цифрового додатку ZOOM відбувся онлайн воркшоп вчителів фізкультури, що надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги  ЛФК та ритміки із закладів освіти з інклюзивним навчанням, які розташовані на території обслуговування КУ «НІРЦ». Метою заходу були обмін досвідом роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та підвищення і вдосконалення професійного рівня вчителів ЛФК, щодо корекції фізичного розвитку дітей.

Під час заходу спікерами виступали вчителі-реабілітологи інклюзивно-ресурсного центру Тетяна Троян та Марія Довганюк,  які презентували виступ на тему: «Цікаві ігри та вправи для розвитку координаційних здібностей». В своєму виступі вони розповіли на що потрібно звертати увагу під час роботи з дітьми з порушенням координації рухів та продемонстрували відеоролики з актуальними вправами, які використовують у своїй роботі під час КРЗ.

Також своїм досвідом роботи поділились вчителі ЛФК – із Стальнівецького ЗЗСО Тринта Марина Валеріївна із виступом: «Використання нетрадиційних методів розвитку дрібної моторики рук» та із Котелівського НВК-ОЗ Ротар Олена Миколаївна: «Методи та вправи для відновлення амплітуди рухів у суглобах верхніх кінцівок».

Такий формат заходу дозволив оцінити високий професійний рівень корекційної роботи вчителів ЛФК, які виступали та з іншої точки зору глянути на свою роботу слухачам.

Поділитися:
Перейти до вмісту