Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Курси підвищення кваліфікації фахівців ІРЦ

З 16 по 25 листопада фахівці нашого закладу Наталія Арсеній та Тетяна Троян, а також директор Любов Власова підвищували свою кваліфікацію на курсах фахівців інклюзивно-ресурсних центрів. Курси відбувалися в дистанційному режимі і проводились на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

Під час навчання фахівці закладу мали змогу прослухати курс лекцій як щодо організації роботи в умовах ІРЦ, так і щодо загальних компетентностей та знань. Всі лекційні заняття супроводжувались практичними завданнями і тестами, над якими педагоги працювали самостійно, здобуваючи новий досвід та актуалізуючи раніше набуті знання та вміння.

В кінці курсу відбувся круглий стіл з теми: ” Роль ІРЦ у забезпеченні психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП”, на якому фахівці представляли командне бачення розкриття теми зібрання. Модератором круглого столу виступила куратор групи Марина Анатійчук – завідувачка ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.

За підсумками проведеного навчання всі троє слухачів від нашого закладу показали високі результати своєї професійної майстерності, отримавши за практичні завдання і тести найвищий бал з максимально можливих. 

Поділитися:
Перейти до вмісту