Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Майстер-клас вчителів-логопедів Буковини

31 жовтня 2023 р. фахівці інклюзивно-ресурсного центру КУ «НІРЦ» Лариса Янкова та Ольга Гаврилян взяли участь в майстер-класі, що проводився ресурсним центром з підтримки інклюзивної освіти ІППОЧО з метою удосконалення надання логопедичних корекційних послуг дітям з функціональними мовленнєвими труднощами. 

До участі в заході запрошувались вчителі-логопеди закладів дошкільної та загальної середньої освіти, закладів освіти обласного підпорядкування, фахівці інклюзивно-ресурсних центрів.

Модератором заходу була Людмила Гринчук , методист ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти, яка в своєму виступі окреслила основні стратегії підтримки дітей з функціональними мовленнєвими труднощами в освітньому середовищі.

Відрадно, що беручи участь у заходах такого масштабу можемо не лише перейняти досвід інших, але й поділитися власними напрацюваннями та здобутками. Адже в практичному модулі своїм досвідом роботи щодо використання елементів нейропсихологічної корекції у попередженні порушень писемного мовлення у дітей з особливими потребами дошкільного віку поділилася фахівець нашого інклюзивно-ресурсного центру Лариса Янкова.

Отримавши нову інформацію для використання в роботі та цікаві ідеї для вдосконалення продовжуємо покращувати мовлення наших дітей.

Поділитися:
Перейти до вмісту