Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Вивчаємо нові підходи до впровадження інклюзивного підходу в суспільстві

26-27 жовтня директор нашого ІРЦ Любов Власова брала участь у роботі Міжрегіонального семінару «Інклюзивний та гендерно-чутливий підхід до сталого розвитку громад», що організовувався Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за підтримки уряду Швеції.

Захід відбувався у м. Львів та мав на меті підвищити обізнаність учасників про підходи та кращі практики з впровадження інклюзивного та гендерно-чутливого підходу до сталого розвитку громад.

На порядку денному семінару були передбачені сесії, що висвітлювали питання теорії та практики щодо інклюзивного та гендерно-чутливих підходів  і до людиноцентричного програмування розвитку громад та з урахуванням Цілей Сталого Розвитку та підготовки проєктних ініціатив, пропозицій та проєктів, зокрема, з метою залучення міжнародної технічної допомоги (МТД).

Також, в рамках роботи семінару, директор ІРЦ мала змогу ознайомитися із досвідом Львівської громади по локалізації Цілей Сталого Розвитку та відвідати Національний реабілітаційний центр “UNBROKEN”. 

Поділитися:
Перейти до вмісту