Батьківська парта

Надання послуг в дистанційному режимі

З метою надання якісної освітньої допомоги дітям з особливими потребами, фахівці КУ «НІРЦ» продовжують дистанційно надавати психолого-педагогічні та корекційного-розвиткові послуги.

Основною метою таких занять є збереження досягнутих раніше результатів корекційно-розвиткової роботи, тому фахівці розробили індивідуальні завдання на підтримання, збереження, закріплення набутих умінь та навичок, а також завдання розвиваючого характеру, які адаптуються до використання в умовах дистанційного навчання. Під час проведення занять враховують індивідуальні потреби та потенційні можливості кожної дитини з особливими освітніми потребами.

Розвиткові заняття проходять як синхронно так і асинхронно. Педагоги закладу підбирають цікаві, веселі завдання для дітей, такі як: вправи на розвиток дрібної моторики, використовуючи елементи побуту, сипучих матеріалів, дрібних іграшок; вправи на розвиток всіх психічних процесів, веселі фізхвилинки, логоритміку, вправи на розвиток соціально-побутової сфери, вправи з елементами арт-терапії, вправи на розвиток артикуляційного апарату.

Проведення таких занять здійснюється тільки за погодженням з одним із батьків, тому спеціалісти постійно консультують та надають рекомендації батькам (законним представникам) дітей з ООП щодо підтримки дитини та надання допомоги у виконанні вправ.

Поділитися:
Перейти до вмісту