МетодсупровідОрганізація інклюзії

Підсумкові засідання КППС у ЗО відбулися!

З 02 по 12 червня в закладах освіти з інклюзивнм навчанням, що розташовуються на території обслуговування нашого ІРЦ відбулися підсумкові засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Участь у засіданнях, в очно-дистанційному форматі, як члени КППС взяли і фахівці інклюзивно-ресурсного центру. 

Основним завданням, яке стояло перед членами команд супроводу на засіданні було здійснення моніторингу виконання індивідуальної програми розвитку дитини та моніторингу динаміки розвитку дитини за навчальний рік. Всі педагоги- члени КППС мали змогу розповісти колегам і батькам про здобутки дитини за навчальний рік, її сильні і слабкі сторони, досягнуті результати у навчанні, а також про цілі, які ставитимуть перед собою у наступному навчальному році. Корекційні педагоги – члени КППС довели до відому присутніх інформацію про стан виконання корекційних програм з відповідного напряму та розвиток дитини протягом року.

Участь же фахівців ІРЦ, як членів КППС, покликана допомогти команді супроводу таким чином організувати інклюзивне навчання, щоб дотриматись якнайкращих інтересів та прав дитини на здобуття освіти за місцем проживання. 

Підводячи підсумки, можна зробити висновки, що всі зі своїми завданнями впоралися чудово і навчальний рік з інклюзивного навчання завершуєтьс гідно! Дякуємо всім за роботу і бажаємо подальших сил і здоров’я на насупний навчальний рік під мирним небом України!

Поділитися:
Перейти до вмісту