Заходи

Тиждень толерантності у нашому закладі

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування моральних цінностей та розвитку толерантних відносин, з 14 листопада 2022 у нашому центрі стартував тематичний тиждень толерантності.

З дітками, які отримують корекційно-розвиткові послуги у нашому центрі, проводились різномантні вправи та заходи на тему толерантності та рівності, як цінності нашого суспільства, як частини європейської родини.

16 листопада, в день коли це свято відзначається в усьому світі, у нашому закладі відбулося обговорення «Всі ми різні, але всі ми рівні», організоване фахівцем ІРЦ, психологинею Міхаєлою ЗЕЛЕНОЮ разом з фахівцями центру. Саме прийняття того, що всі різні, але мають однакові права і свободи є основоположним вектором толерантності за нормами міжнародного права та національного законодавства. Під час обговорення, фахівці мали змогу також діагностувати свій рівень толерантніості як особистості та визначили, що необхідно мати людині для того, аби сформувати толерантність та досягти успіху у власному житті.

Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій. А проведені протягом тижня заходи дали можливість всім ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

Поділитися:
Перейти до вмісту