Батьківська партаЗаходи

«Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!»

Моя ти рідна Україно!

На прапорі твоїм блакить.

Багата й сильная країна,

Де жито в колосі шумить.

З такими словами фахівці інклюзивно-ресурсного центру КУ «НІРЦ» провели Тиждень патріотичного виховання, протягом якого з дітьми, які отримують послуги в закладі, розширювали поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави; розвивали бажання та мотивацію наполегливо вчитись, щоб принести якомога більше користі рідній Україні; формували в учнів активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів,  виховували патріотичні почуття, гордість за свою Батьківщину – Україну.

Гідність – це вміння тримати себе та свої думки чистими, що допомагає вчинити правильно, навіть якщо для цього доведеться боротися з особистими емоціями та переступати через свої слабкості. Гідність – це внутрішнє відчуття благородства та відчуття власної відповідальності за своє життя та життя близьких. Гідна людина має чисті думки, адже саме від цього залежать її вчинки. Чесніть, благородство, порядність, співчуття до навколишніх та доброзичливість допомагають людині стати гідною. І саме приклад гідних українців, які захищали право народу на самовизначення та боронять суверенітет держави зараз розглядали діти під час отримання послуг із фахівцями ІРЦ.

Також, в рамках відзначення роковин Голодомору, педагоги провели з дітьми кампанію “Ми пам’ятаємо!”, яка покликана формувати у дітей повагу до хліба, розвивати усвідомлення важливості як харчування в цілому, так і здорового харчування, розширити уявлення дітей про історію свого народу. 

Поділитися:
Перейти до вмісту