Офіс фахівців центру

Зустріч партнерів Регіонального ІІІ Дитячого інклюзивного культурно – мистецького фестивалю “Наш чудовий СонцеСвіт!”

Сьогодні, 08 червня 2021 року відбулася зустріч партнерів Регіонального ІІІ Дитячого інклюзивного культурно – мистецького фестивалю “Наш чудовий СонцеСвіт!”, участь у якій взяли директор нашого закладу Любов Власова та вчитель-реабілітолог Марія Довганюк. На зустрічі організатори фестивалю підвели підсумки цього маштабного та чудового дійства, яке розширило коло осіб, що рухають інклюзію у нашому регіоні. Заклад отримав подяку від Лідії Анциперової, голови оргкомітету Фестивалю за  плідну співпрацю в організації заходів, впровадженні інклюзії у сфері культури та мистецтва. Також подяку отримала і Марія Довганюк, яка ловила у об’єктив свого фотоапарату найщиріші миті Фестивалю.

У фестивалі, який тривав з 02 по 04 червня 2021 року наш заклад представляли троє дітей-учасників: 2 – у виставці живопису та малюнку “Мистецтво долає бар’єри!” – Грицуник Уляна та Сорочан Вадим, та 1 дитина – у поетичному конкурсі читців “Слово Мрій” – Сафроній Іван. Всі вони отримали дипломи та подарунки від організаторів. 

Ми вітаємо наших діток із першим кроком у світ творчості та таланту! Нехай це буде вдалим стартом для ще більших звершень і успіхів на шляху дорослішання! Ми пишаємося Вами!

Поділитися:
Перейти до вмісту