Метод.заходиМетодсупровід

НЕКонференція асистентів вчителів

Новий 2020 рік розпочинаємо з цікавих та корисних зустрічей. Саме тому 09 січня 2020 року педагоги КУ “Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр” долучилися до педагогічної НЕКонференції, що проходила в Новоселицькій та Мамалигівській ОТГ та організували Методичну студію для асистентів вчителів закладів освіти з інклюзивним навчанням.

Студія проходила у жвавому обговоренні актуальних питань організації інклюзивного навчання та якісного надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг, модератором якого виступила директор центру Л.Власова.

Практичний психолог Ж.Єремія активізувала роботу мінігруп учасників провівши  мозковий штурм “Робота з дітьми з ООП у закладі загальної середньої освіти”.

Вчитель-дефектолог Н. Арсеній та вчитель-логопед О. Гаврилян розкрили роль асистента вчителя в інклюзивному класі, його функції та надали роз’яснення щодо заповнення, ведення та здійснення проміжного моніторингу виконання ІПР.

На завершення студії вчитель-реабілітолог М. Довганюк розкрила учасникам особливості проведення нейрокорекційних вправ для розвитку міжпівкульної взаємодії.

Дякуємо учасникам за активність, презентацію власного практичного досвіду та бажання розвиватися, а організаторам – за допомогу в організації студії.

Поділитися:
Перейти до вмісту