Офіс фахівців центруПрофрозвиток

Опановуємо нові технології для покращення діяльності

09 березня 2023 року директор нашого закладу Любов Власова, у складі представництва від нашої громади, брала участь у семінарі “Застосування інструментів штучного інтелекту для написання проєктів та грантової заявки”, що організовувався з ініціативи Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) для посадових осіб з питань проєктної діяльності територіальних громад. Відкривала захід перший заступник голови обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) Альона Атаманюк, яка наголосила на важливості і пріоритетності цього напрямку роботи в Чернівецькій області.

Проєктна діяльність, спрямована на отримання міжнародних грандів, є чудовою можливістю отримати додаткове фінансування та іноземний досвід впровадження нових технологій та можливостей, і застосування штучного інтелекту при написанні грантових заявок дозволить ефективніше та повніше розкривати основну ідею та мету створеного у громаді проєкту. 

Отриманий на семнарі досвід дозволить покращити діяльність установи щодо участі у різноманітних міжнародних проєктах та ініціативах.

 

Поділитися:
Перейти до вмісту